B&G Flex-A-Lite 2600 hidegködképző generátor

SZR-KV32311

A TERMÉK ÁRAZÁS ALATT! ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON!

A Flex-A-Lite 2600 hidegködképző generátor biztosítja a legszélesebb körű lehetőségeket hideg köd alkalmazására, előállítására. Felhasználható repülő és mászó rovarok ellen. Olyan területekre ajánlott, ahol nagy térfogat lefedésére van szükség.

Vissza

182 563 Ft Áfával

Áfával

Ingyen visszük B&G Flex-A-Lite 2600 hidegködképző generátor Nagyobb

Egyéb infó

A Flex-A-Lite 2600 hidegködképző generátor egy nagyteljesítményű, korrózióálló anyagból készült berendezés. Cseppképző tartománya rendkívül széles. 20 vagy annál alacsonyabb mikrontól az 50 vagy annál nagyobb mikron méretig terjed. Az ULV-től (nagyon aprótól) a ködképzésig. A cseppek mérete egyszerűen kiválasztható. A 45 cm hosszú, 18 hüvelyk vastag flexibilis cső lehetővé teszi, hogy a készülék által előállított permetet célzottan juttassuk ki, irányítása egyszerű. Az alkalmazása szélesebb körben lehetséges, mint a hagyományos ködképző berendezéseké. Rovarirtás, légcsatorna tisztítása, szagtalanítás, fertőtlenítés.

A hálózati dugvilla nem tartozéka (amivel a dugaljhoz csatlakoztathatjuk a gépet)

Tartálya: 6 liter

Elektromos: 220V

 

 

 

Figyelmeztetés: Alkalmazása során védőfelszerelés viselése javasolt, a vegyipari termékek használati utsítása betartadnó!

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették, az alábbiakból is vásároltak:

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.