Fogmaster JR5330-20 elektromos hidegködképző készülék

SZR.KV32335

A Fogmaster JR5330-20 hidegködképző elsősorban kisebb rovarirtási munkák elvégzésére alkalmas. Lakossági kiszerelésű! Csípőszúnyog és azok lárvái ellen, ULV módszerrel történő irtásra kifejlesztett készülék. A technika új módszere a kártevők elleni küzdelemben!

Vissza

104 013 Ft Áfával

Áfával

Ingyen visszük Fogmaster JR5330-20 elektromos hidegképző készülék Nagyobb

Egyéb infó

A Fogmaster KR5330-20 elektromos hidegködképző készülék egy egyszerűen kezelhető, elektromos meghajtású, 1 literes irtószer tartállyal felszerelt ULV készülék. A készülék 15-40 mikron közötti cseppméret előállítására alkalmas, amely egy kontroll gombbal szabályozható.

A készülék alkalmas arra, hogy ipari módszerrel otthoni körülmények között irtsuk a szúnyogokat. ULV- technológia! A berendezés ködfátyol szerűen kijuttatja az irtószert a kezelendő területre. Kizárólag ULV berendezéssel, ULV-szórófejjel lehetséges igen kis szemcseméretűre porlasztani az irtószert A berendezés hasonló, mint egy permetezőgép, csak az ULV szórófej nagyon parányi cseppeket állít elő. Hatását gyorsabban fejti ki a hagyományos megoldásokkal szemben. Tartósabb védelmet biztósít.

Ajánljuk nagyobb területek, kertek, kempingek, parkok tulajdonosainak, ahol a légi, repülőgépes szúnyogirtás gazdaságtalan.

Adatok:

Tartály: 1 liter

Hatótávolsága: 5-7 m

Súly (üresen): 2 kg.

Elektromos 220V, 1200W

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették, az alábbiakból is vásároltak:

Letöltés

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.