Protect patkányirtó granulátum 0,35 kg

KR-PROTECT-11891

Előtálcába csomagolt, felhasználásra kész rágcsálóirtó granulátum. Patkányoknak a legideálisabb. Kül és beltéri felhasználásra egyaránt.

Vissza

885 Ft Áfával

Áfával

Protect patkányirtó granulátum 0,35 kg Nagyobb

Egyéb infó

A PROTECT rágcsálóirtó granulátum speciális, új összetételének köszönhetően most még hatékonyabb. Az etetőtálcákba csomagolt rágcsálóirtószer egyszerűen és biztonságosan helyezhető ki mind beltéren, mind kültéren egyaránt (fedett helyen). A granulátum időjárásálló, ugyanakkor a csalétek keménysége miatt a rágcsálók is szívesen fogyasztják.

A granulátum speciális aromaáteresztő etetőládába van csomagolva. Az ettőládákat (a doboz 2 db-ot tartalmaz) felbontás nélkül kell kihelyezni. A rágcsálók ki fogják rágni, így Ön is látni fogja, hogy fogyasztottak-e már belőle a patkányok. Patkányokkal, patkányírtással kapcsolatos információkat olvashat itt.

A PROTECT rágcsálóirtó granulátum patkányok és egerek irtására egyaránt felhasználható korszerű rágcsálóirtó csalétek, amely véralvadásgátló hatással rendelkező bromadiolon hatóanyagot tartalmaz. Biztonságát egy rendkívül keserű anyag, a Bitrex fokozza, amely megakadályozza az emberek és a haszonállatok véletlenszerű fogyasztását. Hatóanyaga: 0,005 % bromadiolon Engedély száma: ÁNTSZ OTH 4797/2003. Minősítése: III. forgalmazási kategória (szabadforgalmú irtószer)

Használati utasítás: A PROTECT rágcsálóirtó granulátum elhúzódó hatású véralvadásgátló szer, amely a rágcsálókat általában már egyszeri fogyasztás után is elpusztítja. Nagy rágcsálófertőzöttség esetén minden etetőhelyen kellően sok mérgezett csalétket kell kihelyezni, hogy minden állat számára elegendő csalétek jusson. A kihelyezett csalétket 7- 10 naponként ellenőrizni kell és az elfogyasztott mennyiséget frissel kell pótolni. Ha a mérgezett csalétek megromlott, akkor azt az etetőhelyről maradéktalanul el kell távolítani és frissel kell pótolni. A rágcsálók elhullása a fogyasztás után 3 - 4 nap múlva kezdődik és az összes rágcsáló kipusztulása a terület nagyságától és a rágcsálók elszaporodásának mértékétől függően 2 -3 héten belül várható. Az ellenőrzéseket, felújításokat a fogyasztás megszűnéséig - a mentesség eléréséig folytatni kell.

Épületek környékén és azok udvarán, a rágcsálók tartózkodási helyeihez közel önetető nagyládába 1 - 1,5 kg mérgezett csalétket kell kihelyezni (amennyiben ekkora mennyiségű mérget szeretne kihelyezni érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon nagyobb kiszerelésű irtószereinkről.). Lakott helytől távol és ahol haszonállatok nem férhetnek hozzá, árokpartok mentén 0,5 kg csalétket kell a figyelmeztető felirattal ellátott etetőprizmákba kihelyezni.

Zárható pincékben és kamrákban is kiválóan alkalmazható csalétek. A helység nagyságától függően 1-2 etetőtálcával érdemes kihelyezni.

Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét is, és a felhasználási utasításban leírtakat minden körülmény között tartsa be! Ellenszere: K1-vitamin / Konakion inj./

Csalétek típusa: granulátum

Ideális: lakóházakban, irodákban, mezőgazdasági épületekben (épületen belül)

épületek környékén, kertben (épületen kívül)

Hatóanyaga: bromadiolon

Kiszerelés: 0,35 kg (2x175 gr)

A nagykiszerelésű rágcsálóírtó szerek megvásárlása engedélyhez kötött, megvásárlásukhoz ANTSZ engedély szükséges, amely igazolja, hogy Ön eleget tett a veszélyes anyagokkal, ill. veszélyes készítményekkel végzett tevékenység ANTSZ-hez történő bejelentésnek. Kérjük a rendelésnél ezt igazolni szíveskedjék! Engedélyköteles mennyiség e termék esetében a 3 kg-tól, 10kg-os, 20kg-os kiszerelések.

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették, az alábbiakból is vásároltak:

A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.