Pest Stop UH/EM Elektromagnetikus Kártevőriasztó

KR-Pest Stop232m2

Új generációs 2012-es újdonság! Elektromágneses és ultrahangos kártevőriasztó 232m2 területre (Egerek,patkányok és hangyák ellen!).  Kiválóan használható olyan helyeken is, ahova az ultrahang már nem ér el. PL. Szigetelésekbe, nehezen elérhető tetőterekbe, falakban...

Vissza

12 360 Ft Áfával

Áfával

Pest Stop UH/EM Elektromagnetikus Kártevőriasztó Nagyobb

Egyéb infó

Egy díjnyertes univerzális ultrahangos/elektromágneses kártevőriasztó, beltéri használatra kb. 200 m² terület védelmére.

Ezzel a kártevőriasztóval sikeresen tarthatja távol a különböző rágcsálókat (egerek, patkányok) és akár az ízeltábúakat is otthonától.

A kibocsátott ultrahang, az emberi fül számára nem hallható, viszont a kártevők nem bírják elviselni, ezért a besugárzott területet elkerülik vagy elhagyják. A készüléknek további előnye, hogy a kibocsátott ultrahang frekvenciája nem egyenletes, így a kártevők nem szokják meg, valamint több féle kártevő ellen hatásosan bevethető.

Az ulrahangról tudni kell, hogy kicsi az áthatoló képessége a különböző akadályokon (pl. falak, nagyobb bútorok), ezért a készülék elektromágneses impulzusokat is kibocsát, amik az elekromos  vezetékhálózaton terjednek tovább, így jutva el a különböző kártevők búvóhelyeire (pl. szigetelésekbe, nehezen elérhető tetőterekbe).

Az elektromagnetikus kártevő riasztás úgy használja az Ön elektromos vezetékeit, hogy egyszerűen átküld a vezetéken egy váltakozó jelet, ami úgy van beállítva, hogy zavarja a kártevők idegrendszerét!

A Procter Pest Stop nem növeli az Ön vezetékeinek elektromagnetikus energiáját, egyszerűen csak megváltoztatja a frekvenciát a célpontot jelentő rágcsálókra, akik könnyedén érzékelik az elektromagnetikus frekvenciákban beálló változásokat, és elhagyják a levédett területet. Az elektromos hálózaton keresztül az Ön egész háza, irodája egy nagy kártevőriasztó berendezéssé alakulhat!

Az elektromagnetikus riasztó nem káros az emberekre, háziállatokra valamint, az elektromos berendezésekre sem. Tökéletesen irtó- és vegyszermentes.

  A kártevőriasztó beállítható, hogy elektromágneses, és ultrahangos üzemmódban is működjön egyszerre, vagy csak elektromágneses üzemmódban.

  Az ultrahangos üzemmód beállítható egerek, és patkányok elriasztására, kikapcsolható, vagy beállítható hangyár riasztására is. Ebben az esetben (hangyák ellen ) halk folyamatos zümmögő hang halható, de nem zavaró. Valamint beállítható, hogy az ultrahangot folyamatosan, vagy véletlenszerűen bocsássa ki. (random üzemmód)

  Az elektromágneses üzemmódnál beállítható, hogy folyamatos, vagy véletlenszerűen működjön.

  A legjobb hatékonyság úgy érhető el, ha pár naponta, vagy hetente változtatjuk az üzemmódokat a folyamatos, és a random között.

  • Érvek a riasztó melett!
  • - nem használ kémiai anyagokat (irtó- és vegyszermentes)
  • - konnektorba csatlakoztatható
  • - ultrahang mellett elekromágneses impulzusokat is kibocsát
  • - rágcsálók, mászó rovarok és szúnyogok ellen is hatásos (beállítható)
  • - 232 m² védett terület
  • - változó ultrahang frekvencia
  • - emberekre és háziállatokra hatástalan
  • - díjnyertes termék (DIY Industry Awards 2001)
  • - CE minősítés

  (A termék csomagolása eltérhet a képen láthatótól, ami a termék minőségét nem befolyásolja)

   Vásárlók, akik ezt a terméket megvették, az alábbiakból is vásároltak:

   A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

   Információk

   A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.