Egérdobozok 

Mutat 1 - 5 / 5
 • 138 Ft

  Átlátszó műanyag egéretető doboz, mely a termékhez mellékelt kulccsal zárható, így megakadályozható illetéktelenek - gyerekek, háziállatok - a méreganyaghoz történő hozzáférése. Átlátszó volta miatt a doboz kinyitása nélkül is megállapítható a rágcsálók fogyasztása. Multifunkciós, lévén aljához különálló, rovarmonitoring doboz csatlakoztatható.

  138 Ft
 • 1 365 Ft

  Kulccsal zárható, multifunkciós egérdoboz, mely az élve történő befogás mellett lehetővé teszi ragacslap, egértilók és méreganyag alkalmazását is. Megnövelt méretű, két bejáratú doboz, aminek a bejáratai úgy vannak kialakítva, hogy azon a rágcsálók csak egy irányba tudnak közlekedni. Átlátszó fedelű, alsó rovarnyílás nélküli dobozváltozat.

  1 365 Ft
 • 113 Ft

  Fekete színű műanyag egéretető doboz, mely a termékhez mellékelt kulccsal zárható, így megakadályozható illetéktelenek - gyerekek, háziállatok - a méreganyaghoz történő hozzáférése. Multifunkciós, lévén aljához különálló, rovarmonitoring doboz csatlakoztatható.

  113 Ft
Mutat 1 - 5 / 5
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.