Élvefogó csapda 

A kártevők elleni védekezés módszerei közt sok esetben találunk olyan termékeket amelyeket használva az állatka életét kiontjuk, vagy veszélyeztetjük, ezt elkerülendő mi számos hatékony élve fogó csapdát, ketrecet kínálunk a legkisebb egér, patkány, nyest, pele vagy akár a nagyobb vadnyúl, róka, illetve a madarak, szarkák sérülésmentes befogására, de megtalálható áruházunkban az élve fogó vakondcsapda és a pocokcsapda is.

Mutat 1 - 21 / 21
 • 2 413 Ft

  A Procter élve befogó egércsapda az egerek sérülésmentes csapdázását teszi lehetővé háztáji, vagy HACCP környezetben. A Procter egércsapda egyidejűleg három-négy egér befogását teszi lehetővé.

  2 413 Ft
 • 2 032 Ft

  “Élve-befogó” egércsapda. Humánus módszer az egerek elkapása érdekében.Az egérfogó nem öli meg az egeret, csak csapdába ejti. Az elkapott egerek szabadon engedhetők anélkül, hogy bármilyen kárt tennénk bennük. Az egércsapda működéséről, hatékonyságáról  bővebben a Több részlet gombra kattintva olvashat.

  2 032 Ft
 • 3 048 Ft

  Nagy méretű (maxi) élve befogó műanyag egércsapda mely egyszerre 10-15 egér begyűjtésére alkalmas. A csapdázást két speciális kapu teszi lehetővé, amelyek csak befelé engedik az állatokat, kimenekülni már nincs lehetőségük.

  3 048 Ft
 • 2 720 Ft

  Hatékony élvefogó patkánycsapda azoknak, akiknél a méreg, irtószer, vagy az ultrahangos riasztó nem jöhet szóba. Pl. gyerekek, vagy haszonállatok miatt.

  2 720 Ft
 • 1 800 Ft

  Humánusm élvefogó csapda, mely a csalira érkező egeret a mögötte lecsapódó ajtó segítségével ejti fogságba. A csapda belül szellőzik és az átlátszó kiszerelésnek köszönhetően azonnal látható, ha egér van benne.

  1 800 Ft
 • 8 725 Ft

  A ketrec alkalmas nyest, menyét méretű kisállatok élve történő befogásához. A csalétek elvételekor a tálca megmozdításával, a bemeneti ajtók lecsapódnak. A ketrecet annak kisebb mérete miatt pár óránként ellenőrizzük, ne hagyjuk szenvedni a benne lévő állatot!

  8 725 Ft
 • 8 401 Ft

  Rozsdamentes acélból készült élvefogó önzáró csapda patkány, és egyéb kisállat elfogására.  A csapda akasztós csalitartóval illetve egy tégely speciális csalétekkel, valamint tojástartóval ellátott.

  8 401 Ft
 • 10 240 Ft

  Rozsdamentes acélból készült élvefogó, önzáró csapda patkány, nyest, görény és más kisállatok elfogására.  A csapda egy tégely csalétekkel, akasztós csalitartóval és tojástartóval ellátott.

  10 240 Ft
 • 7 493 Ft

  Két bejárattal ellátott, két részből álló patkánycsapda. Két állat egyidejű befogására alkalmas. Erős, galvanizált acéllemezből készült, aminek hála a patkány nem tudja kirágni magát a csapdából! Az anyaga, egyszerű kialakítása, és könnyű kezelhetősége garancia a termék hosszú élettartamára. Szűkített kialakításának hála a nagyobb kártevők nem tudnak a...

  7 493 Ft
 • 22 403 Ft

  Rozsdamentes acélból készült élvefogó, önzáró csapda rókák, nyulak és más kisállatok elfogására.  A csapdához tartozik egy tégely csalétek, illetve akasztós csalétektartó, tojástartó is.

  22 403 Ft
 • 6 721 Ft

  Rozsdamentes acélból készült élvefogó önzáró csapda patkány, és egyéb kisállat elfogására.  A csapda akasztós csalitartóval illetve egy tégely speciális csalétekkel, valamint tojástartóval ellátott.

  6 721 Ft
 • 10 081 Ft

  Rozsdamentes acélból készült élvefogó önzáró csapda nyest, és egyéb kisállat elfogására.  A csapda akasztós csalitartóval illetve egy tégely speciális csalétekkel, valamint tojástartóval ellátott.

  10 081 Ft
Mutat 1 - 21 / 21
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.