Nyestriasztó 

Akik még nem találkoztak a nyesttel közelebbről, aranyos, barna, szőrmók, gomb szemű állatkának mondják, ami igaz is, de a természetes élőhelyük beszűkülésével, táplálkozási szokásaik megváltozásával egyre több nyest szorul a városokba, falvakba a lakóterületen belülre, és ezáltal egyre több problémát, és komoly károkat is előidézhetnek féltett tulajdonunkban mint például az autónkban, lakásunkban ahol például előszeretettel megrágják a különböző vezetékeket. A nyest elleni védekezés estén is megelőzésre kell fektetni a legnagyobb hangsúlyt ( pl:nem hagyjuk kint éjszakára a kutya, macska tápot, az udvaron lévő gyümölcsfa törzsét gallérral levédjük, hogy a nyest ne tudjon rajta felmászni, jól zárható hulladéktárolóba dobáljuk az ételmaradékot.) Termékeink között jó néhányat talál amely segítségére lehet a védekezés, riasztás során. Ezenfelül kínálunk élve fogó csapdákat, csalikat is a nyestek sérülésmentes elfogásához.

Mutat 1 - 25 / 25
 • 3 043 Ft

  Hatékony nyestriasztó spray gépkocsik nyestvédelmére. Hosszan tartó védelmet kínál a nyest- és mormotarágás ellen az általuk kedvelt autóalkatrészeknél (pl. az elektromos vezetékek, a gyújtókábel, a fék- és vízcsövek, az ékszíjak, illetve a gumiharangok és porvédők).

  3 043 Ft
 • 6 330 Ft

  Az M100N egy motortérbe szerelhető ultrahanggal működő autós nyestriasztó. Agresszív 100dB erősségű az ember számára hallhatatlan ultrahangot (~23kHz) kibocsátó alacsony energiafogyasztású készülék,melynek használatával megelőzhető a nyestek és különböző rágcsálók (pl.egér) kártétele a gépkocsik elektromos rendszerében.

  6 330 Ft
 • 6 985 Ft

  - Zártabb, vagy nagyobb motorterekbe ajánljuk - Folyamatos működés vagy automatikus ki- bekapcsolás - 4 hangszóróval rendelkezik - Beállítástól függően több több frekvencia tartományban is üzemeltethető - Nyestek, egerek, patkányok, rovarok, galambok ellen

  6 985 Ft
 • 13 995 Ft

  Pest Stop ultrahangos kisállatriasztó patkány, kutya, macska, róka, mókus, nyest stb riasztására. Kb. 150m2 terület levédésére szolgáló készülék. Mozgásérzékelővel ellátott. Hangkibocsátási szöge: 60 fokos. Változó ultrahangot bocsát ki a készülék. A készüléktől számított 15m belül elhaladó mozgó meleg pontok hozzák működésbe.

  13 995 Ft
 • 18 288 Ft

  Zárt terekben és szabadban is alkalmazható. A nyestriasztó zárt terekben ~ 100 m²-ig, szabadban ~ 50 m-es körzetben nyújt hatékony védelmet a készülék által besugárzott területen. A nyestriasztó szakaszosan működik, 6 másodpercenként bocsát ki a nyestek számára elviselhetetlen ultrahangot, mely hatására a nyestek elhagyják a védeni kívánt területet.

  18 288 Ft
 • 17 018 Ft

  Az Ultrasonic 300 nyest és kisállatriasztó az egerek és patkányok, valamint kisragadozók (pl. nyest, pele, görény) elriasztására, illetve megelőzésképpen távoltartására szolgál.

  17 018 Ft
 • 8 725 Ft

  A ketrec alkalmas nyest, menyét méretű kisállatok élve történő befogásához. A csalétek elvételekor a tálca megmozdításával, a bemeneti ajtók lecsapódnak. A ketrecet annak kisebb mérete miatt pár óránként ellenőrizzük, ne hagyjuk szenvedni a benne lévő állatot!

  8 725 Ft
 • 3 000 Ft

  A Marderschreck nyest-és rágcsálóriasztó folyadék biológiailag lebomló, környezetbarát anyagokat tartalmaz nyest és rágcsálók ellen. Megakadályozza, hogy a rágcsálók megrágják a kábeleket, tömlőket, burkolatokat, szigeteléseket, a párnázást és a sporttetőt...

  3 000 Ft
 • 10 240 Ft

  Rozsdamentes acélból készült élvefogó, önzáró csapda patkány, nyest, görény és más kisállatok elfogására.  A csapda egy tégely csalétekkel, akasztós csalitartóval és tojástartóval ellátott.

  10 240 Ft
 • 15 875 Ft

  12V-os vagy 24V-os akkumulátorról üzemeltethető patkányriasztó olyan helyekre, ahol nem áll rendelkezésre hálózati feszültség.  Pl. nyaralók, lakókocsik, pincék, présházak… 200-300 m2 területre. A riasztókészülék patkányok mellett egerek , pelék, nyestek elriasztására is alkalmas.

  15 875 Ft
 • 10 414 Ft

  Szagával, illatával riasztja a nyesteket. A szert az autó motorházetejére, illetve motorterébe kell permetezni rendszeres időközönként. Nem hagy nyomot a motor és a tömlők felületén.

  10 414 Ft
 • 16 066 Ft

  A Super Expel por alakú, kizárólagosan természetes összetevőket tartalmazó riasztószer lakossági felhasználásra, mely univerzálisan alkalmazható különféle gerincesek, úgymint nyest, mókus, pele távol tartására. A termék hatásmechanizmusa az állatok számára kellemetlen szag- és ízanyagok alkalmazásán alapul. Hatóanyag-tartalom: levendula olaj.

  16 066 Ft
 • 4 649 Ft

  A nyest szagminta eltávolító segítségével sikeresen eltávolítható a motortérben randalírozó nyest illata, ezzel megakadályozhatjuk, hogy a nyestben feléledjen a területét megvédő ösztön, és elkezdje jelölgetni a gépjárművet akár illatával, akár rágáskárt okozva. 

  4 649 Ft
 • 12 766 Ft

  Ajánlott macskák, kutyák, rókák, nyestek, egyéb kisállatok elriasztásához. Ultrahangos kisállatriasztó kertekbe, ólakhoz, kerti tavak mellé, avagy bejáratok védelmére. A készülék beépített napelemmel  működtethető.

  12 766 Ft
 • 10 081 Ft

  Rozsdamentes acélból készült élvefogó önzáró csapda nyest, és egyéb kisállat elfogására.  A csapda akasztós csalitartóval illetve egy tégely speciális csalétekkel, valamint tojástartóval ellátott.

  10 081 Ft
Mutat 1 - 25 / 25
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.