Villanypásztor kiegészítők, tartozékok 

Villanypásztor-tartozékok. Pl. Villámvédelmi eszközök, villámhárító, figyelmeztető tábla, földkábel, csatlakozók, teszterek...

Mutat 1 - 14 / 14
 • 4 318 Ft

  Villámhárító, mely megvédi a  villanypásztor készülékét villámlás esetén a túlfeszültségtől. Ajánlott, mert a villámcsapásból származó meghibásodás nem számít garanciális problémának!

  4 318 Ft
 • 7 193 Ft

  Villanypásztor teszter, feszültségmérő földelő pálca nélkül. Kényelmesebb megoldás a vezetékekben lévő feszültség méréséhez. 0-5 cm távolságból is mér a kerítéstől.

  7 193 Ft
 • 5 458 Ft

  Egyeres, sodrott földkábel. Föld alatt vezethető kábel nagyfeszültséghez. Egyszeresen szigetelt, horgonyzott rézhuzal. (sodort rézvezetékekből). Kerítés és földvezetékek áramellátásához. Műanyag csévén!

  5 458 Ft
 • 2 471 Ft

  Földkábel, 3 méter, saruval. M8-as szemes csatlakozósarukkal. Összeköti a készüléket a földelőpálcával. Kiválóan alkalmas a szabadban lévő földelőpálca vagy kerítés csatlakoztatására az épületben található készülékhez. Földelőpálcák egymással való összekötésére is alkalmas.

  2 471 Ft
 • 3 470 Ft

  Földkábel, 8 méter, saruval. M8-as szemes csatlakozósarukkal. Összeköti a készüléket a földelőpálcával. Kiválóan alkalmas a szabadban lévő földelőpálca vagy kerítés csatlakoztatására az épületben található készülékhez. Földelőpálcák egymással való összekötésére is alkalmas.

  3 470 Ft
 • 517 Ft

  Kötelességünk villanypásztor telepítésénél a figyelmeztető jelzések, táblák kihelyezése. Rögzítendő, nyílt területeknél is figyelmeztetés céljából. Műanyag, élénk sárga alapon fekete színű ábrázolás.

  517 Ft
 • 517 Ft

  Kötelességünk villanypásztor telepítésénél a figyelmeztető jelzések, táblák kihelyezése. Rögzíthető, nyílt területeknél is figyelmeztetés céljából kihelyezendő. Műanyag, élénk sárga alapon fekete színű ábrázolás.

  517 Ft
 • 4 839 Ft

  Az Ako Power Blinker Signal Light segítségével visszaigazolást kaphat a kerítése állapotáról. A készülék egy jelzőlámpa. Minden kerítésimpulzusnál felvillan. 3000 volt alatt a villogás megszűnik, így jelzi a villanypásztor működését. A jelzőlámpa nem igényel elemet. 

  4 839 Ft
 • 36 573 Ft

  Fémhuzal csévélő. Biztonságos, tekeredés mentes. Galvanizált. Állítható belső átmérő: 35-60cm között. Állandó kerítésekhez használható. Lovak bekerítéséhez is használható.

  36 573 Ft
Mutat 1 - 14 / 14
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.