Láthatatlan kutyakerítés 

Négylábú kedvencünk adott területen belül tartása sok esetben okoz gondot a gazdinak, gond ha a területet nem tudjuk, vagy nem is akarjuk kerítéssel lezárni, de gondot okozhat az is ha van kerítés, de kutyánk azt nem veszi tudomásul. Ezen gondok enyhítésére, megoldására, kínálunk jól bevált kutyakerítéseket, láthatatlan kutyakerítéseket, villanypásztor megoldásokat, hogy a gazdi is nyugodt lehessen és a kutyát is biztonságban tudhassuk.

Mutat 1 - 10 / 10
 • 59 900 Ft

  Láthatatlan kutyakerítés, mely egy jeladóból, antennakábelből, nyakörvből álló rendszer, amivel le tudjuk határolni kedvencünk mozgásterét. Amennyiben nem szeretnénk, hogy egy bizonyos határt átlépjen, tiltott zónák kialakítását tudjuk e kerítéssel létrehozni. Modern, hatékony készülék. Egy vagy több kutya számára egyaránt telepíthető.

  59 900 Ft
 • 67 744 Ft

  Kiválóan használható minden nagytestű (18kg felett), vagy nehezen kezelhető kutya esetében. Biztonságos rendszer. Gyorsan, egyszerűen telepíthető. 850m hosszan lefektetett vezetékkel, 4 hektáros területen tudja belül tartani kedvencünket.

  67 744 Ft
 • 60 724 Ft

  Kiválóan használható mindenkis,-és közepes testű kutya  esetében. Biztonságos rendszer. Gyorsan, egyszerűen telepíthető. 850m hosszan lefektetett vezetékkel, 4 hektáros területen tudja belül tartani kedvencünket.

  60 724 Ft
 • 47 756 Ft

  A láthatatlan kutyakerítéssel gondtalan szabadságot biztosíthatunk kedvencünknek a határvezetékek által kijelölt területen. Biztonságos és gyorsan, egyszerűen telepíthető. Plusz nyakörv vásárlásával több kutyus tartható a területen.

  47 756 Ft
 • 145 144 Ft

  PetSafe stay+play vezeték lefektetése nélküli kutyakerítés. Biztonságosan és gyorsan telepíthető. Rossz időjárási viszonyok között is könnyen telepíthető. A rendszer rádióhullámokat működtetve használható. Hordozható, innovatív rendszer. Előnye, hogy nincs kábel amit le kell fektetni.

  145 144 Ft
 • 13 000 Ft

  A csomagban lévő 150 méter vezeték 1400 m2 terület biztosítására alkalmas. Bármelyik PetSafe és Innotek láthatatlan kutyakerítés rendszeréhez használható! - 50 db határzászló,- 150 m vörösréz vezeték,- 2 db vezetéktoldó.

  13 000 Ft
Mutat 1 - 10 / 10
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.