Ködgenerátorok 

A ködképzés lényege, hogy a, hogy nagyon apró, mikró, levegőben úszó, lebegő aeroszol cseppeket állítsunk elő. Az ilyen apró cseppek zárt térben órákig lebegnek, ezalatt a teljes térfogatot kitöltik, és a légtérrel érintkező felületet tökéletesen bevonják. Ködgenerátorok segítségével ködképzéssel mind a légteret, mind pedig a felületeket csöpögés mentesen lehet fertőtleníteni, így a kezelés után minden száraz marad. A ködképző készülékekkel gyorsan és könnyen állványozás, létrázás, hosszú nyelű eszközök használata nélkül fertőtleníthetjük a felületeket. Használatuk nemcsak zárt térben , de a szabadban is nagyon előnyös, ahol a repülő rovarokat pl: szúnyogokat irthatjuk segítségével nagy hatékonysággal, és nagyon gyorsan. Kínálatunkban megtalálhatóak a meleg, és a hideg ködképző generátorok egyaránt. 

Mutat 1 - 3 / 3
 • 104 013 Ft

  A Fogmaster JR5330-20 hidegködképző elsősorban kisebb rovarirtási munkák elvégzésére alkalmas. Lakossági kiszerelésű! Csípőszúnyog és azok lárvái ellen, ULV módszerrel történő irtásra kifejlesztett készülék. A technika új módszere a kártevők elleni küzdelemben!

  104 013 Ft
 • 174 625 Ft

  PRO ULV 1035 hidegködképző generátor könnyű hordozhatósága és kezelhetősége egyszerű konstrukcióval és nagy sebességű légfúvással párosul. Lakossági kiszerelés, kisebb ködösítési munkálatok elvégézésének munkaeszköze. Kertészeti, állategészségügyi (pl. fertőtlenítés) és kártevőirtás céljából is használható.

  174 625 Ft
 • 182 563 Ft

  A TERMÉK ÁRAZÁS ALATT! ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON! A Flex-A-Lite 2600 hidegködképző generátor biztosítja a legszélesebb körű lehetőségeket hideg köd alkalmazására, előállítására. Felhasználható repülő és mászó rovarok ellen. Olyan területekre ajánlott, ahol nagy térfogat lefedésére van szükség.

  182 563 Ft
Mutat 1 - 3 / 3
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.