Csótánycsapda 

A csótány amennyiben optimálisak a feltételek beltérben bárhol elszaporodhat, elsősorban a vizes helyiségeket kedveli (fürdő, konyha), mivel rejtőzködő életmódot folytat többnyire csak akkor találkozunk vele amikor már nagyon elszaporodott, ilyenkor mielőbbi irtásuk ajánlott. Ha a házi praktikák már nem segítenek nálunk számos hatékony megoldást talál, többek között hatékony feromonos , ragasztós csótánycsapdákat különböző kivitelben, csótányirtó gélt, csótányirtó aeroszolt melyek segítségével véget vethet ennek a problémának.

Mutat 1 - 10 / 10
 • 2 018 Ft

  A forradalmian új Natural Control csótány csapda működési elve: a csalétek odavonzza a csótányokat amelyek beleragadnak a csapda belsejében lévő ragasztóba.

  2 018 Ft
 • 390 Ft

  Hatékony csótányok, svábbogarak és egyéb rovarokkal szemben. Speciális ragasztóformula található benne, mely akár 4 hónapon keresztül sem szárad ki.

  390 Ft
 • 6 703 Ft

  Ultrahangos riasztó nemcsak egerek és patkányok ellen, hanem csótányok és egyéb kártevők ellen is. A készülék 350 m2 terület levédésére ajánlott. Csak belső terekben használható.

  6 703 Ft
 • 915 Ft

  Használatra kész, méregmentes feromonos ragadólap. Anyaga erős karton! Rovarok befogására, illetve a megtisztított terület folyamatos ellenőrzésére alkalmas csapda. A csomag 4 db ragadólapot tartalmaz.

  915 Ft
 • 851 Ft

  BioStop egérfogó ragasztó egerek befogására. A ragasztó nem mérgező, nem gyúlékony, színtelen, szagtalan készítmény. Minősége víz, nedvesség hatására nem romlik. Szükség esetén benzinnel eltávolítható. Csótány és hangya ellen is alkalmazható. Irtószermentes ragasztó!

  851 Ft
 • 806 Ft

  Rovarirtás mesterfokon! Mindenféle mászó rovar ellen használható készítmény. Nedves környezetben is hatásos. Gyerekbiztos kupakkal ellátott! 

  806 Ft
 • 1 590 Ft

  Kültérre beltérre egyaránt ajánlott 3:1ben rovarirtó permet. Repülő és mászó rovarok ellen alkalmazható. 8 órás védelmet nyújt szúnyog és légy ellen, 3 hetes védelmet nyújt hangya és csótány ellen, Csótány, hangya, légy, szúnyog, vérkatica elleni készítmény!

  1 590 Ft
Mutat 1 - 10 / 10
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.