Dekoratív rovarcsapdák 

A dekoratív rovarcsapdákat olyan helyekre ajánljuk, ahol fontos, hogy a lehető leghatékonyabban, illetve legdiszkrétebben történnyen a rovarmentesítés. Ne lehessen észrevenni, hogy az egy rovarcsapda, ne látszodjanak a rovarmaradványok.., vagy egyszerűen fontos, hogy jól nézzen ki a rovarirtó.
Mutat 1 - 5 / 5
 • 26 803 Ft

  Műanyag burkolatú dekoratív ragadólapos rovarcsapda háztartások, illetve vállalkozások részére egyaránt.  (Kávézók, pékségek, cukrászdák, fagyizók… )

  26 803 Ft
 • 43 165 Ft

  Kiváló minőségű rozsdamentes burkolatú ragadólapos rovarcsapda igényes helyekre. Kiválóan alkalmazható éttermekben, panziókban, szállodákban, kávézókban, benzinkutakon, irodákban, otthon ...

  43 165 Ft
 • 30 584 Ft

  Dekoratív falra szerelhető rovarcsapda. Teljesen hangtalan, HACCP előírásoknak megfelelő ragadólapos rovarcsapda. Olyan helyekre ajánljuk, ahol fontos a design és nem szeretnék, ha feltűnő lenne egy rovarcsapda, viszont fontos a rovarmentes környezet. Pl. éttermeknek, panzióknak, szállodáknak...Hatósugara kb.25-30 m2 (fényes napsütés esetén)

  30 584 Ft
 • 44 385 Ft

  Dekoratív, elegáns rovarcsapda. Ajánljuk éttermekbe, bárokba, kávézókba, ahol fontos a diszkréció. Modern, hatékonyságát növelő design és formatervezés. Hatékonyabb más dekoratív rovarcsapdákhoz képest.

  44 385 Ft
 • 20 975 Ft

  Elegáns, dekoratív ragadólapos rovarcsapda kisebb, igényesebb területek levédésére, lakossági felhasználásra is! Alkalmazható többek között konyhában, társalgóban, teraszon, nyári konyhában, téli kertben, emellett panziók, vendégházak, motelek figyelmébe is ajánlott rovarcsapda. 

  20 975 Ft
Mutat 1 - 5 / 5
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.