Elektromos madárriasztók 

A kültéri, főként nagy területek madarak elleni védekezésének fontos eszközei a nagy teljesítményű elektromos madárriasztók melyek hasznos szolgálatot tesznek mezőgazdasági területek, állattartó gazdaságok, pályaudvarok, parkolók, repülőterek, ipari létesítmények állagának, tisztaságának megóvásában.

Kínálatunkban megtalálhatóak az ultrahangos madárriasztók, a mozgásérzékelős madárriasztók, az akusztikus madárriasztók, valamint elektromos madárriasztó rendszerek is.

Mutat 1 - 3 / 3
  • 14 900 Ft

    Mozgásérzékelős, de automata üzemmódban is üzemeltethető akusztikus madárriasztó készülék, mely különféle hangjelzésekkel, mint madarak vészjelzése, illetve ragadozó madárhanggal tartja távol a betolakodó madarakat.

    14 900 Ft
  • 7 239 Ft

    Az elektromos seregélyriasztó készülékkel eredményesen távoltarthatóak a főképp gyümölcsösökben, szőlőskertekben stb. előforduló, nagy kárt okozó seregélyek. Ez a készülék nemcsak a seregélyek ellen nyújt védelmet, hanem a nagyobb vadak, mint például az őzek, szarvasok, vaddisznók, vadnyúlak stb. ellen is hatékony.

    7 239 Ft
Mutat 1 - 3 / 3
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.