Műmadarak, madárijesztők 

Műmadarak, madárijesztők, melyek vizuálisan tudják elriasztani, távoltartani a madarakat a védeni kívánt területtől.
Mutat 1 - 24 / 24
 • 305 Ft

  Háztáji madarak elriasztására ajánljuk a Madárriasztó szalagot. Minden fajta környzetünkben élő madár távoltartására alkalmas csillogó fólia. - lakótelepi erkélyekre - családi házak, nyaralók tornácára - kis veteményes és gyümölcsös kertekbe, szőlőkbe - kis élelmiszerboltok és raktárak környékére ajánljuk!

  305 Ft
 • 3 302 Ft

  Madárriasztó műholló. Méretei : 38 x 12 cm Anyaga : fekete mûanyag kb. 12-15m2-es terület galambmentesítésére (Elsősorban panelházak, társasházak erkélyeinek galambmentesítésére ajánljuk.)

  3 302 Ft
 • 14 605 Ft

  A Predator Eye Madárriasztó léggömbök az egyik leghatásosabb vizuális madárriasztók. A szemekkel ellátott léggömbök egy ragadozó madár jelenlétét képviselik, ragadozó-szemeivel a támadás előtti „becélzás” érzetét keltve képes a nem kívánt galamb, fecske, veréb, seregély és egyéb madarak elriasztására.

  14 605 Ft
 • 5 715 Ft

  A Műbagoly madárriasztó természetes úton képes a nem kívánt madarak galamb, fecske, veréb, seregély ,vagy akár mókus riasztására is a védett területről. Kb. 12-15m2 nagyságú területre ajánljuk!

  5 715 Ft
 • 9 850 Ft

  Műgólya, dekor gólya. Nemcsak dekorálja a kertjét, de békák és madarak elriasztására is alkalmazható műmadár. 80 cm magas, élethű, műanyag. (a kép illusztráció)

  9 850 Ft
 • 13 678 Ft 9 388 Ft

  Rettentően élethő nagy méretű (53 cm magas) vizuális madárriasztó. Varjak és seregélyek riasztására is kiváló.

  9 388 Ft 13 678 Ft
  Alacsonyabb ár!
 • 9 678 Ft

  Élethű repülő mősolyom. A műsolyom egy igen hatékonynak mondható vizuális madárijesztő. Azt a hatást kelti, ahogy egy ragadozó madár lebeg a vadászterülete felett, melytől a madárkártevők félnek. A műsólyom nem igényel energiát, illetve karbantartást sem.

  9 678 Ft
 • 3 489 Ft

  A leghatásosabb madárriasztó ballon már elérhető kisebb kiszerelésben is! A csomag 1 db ballont tartalmaz, általában sárga színben. A léggömbön található ragadozó tekintet egy ragadozó madár jelenlétét feltételezi, amitől a madarak megijednek.  Ajánlott galamb, veréb, fecske, seregély és egyéb madarak ellen fellógatni. Vizuális madárriasztó!

  3 489 Ft
 • 9 000 Ft

  Szürke, álló kócsag. Távoltartja a gémeket és más madarakat a kerti tavaktól, horgásztavaktól, vizes élőhelyektől. Természetes színeinek hála élethű. Masszív, időjárásnak ellenálló műanyagból.

  9 000 Ft
 • 4 397 Ft

  Extra nagy méretű ragadozó madár sziluett. A sziluett segít abban, hogy a madár az üvegnek ne repüljön neki, ez az extra nagy verzió viszont nemcsak az üvegeken alkalmazható, hanem a házak homlokzatán is, a házra rögzítve. Harkályok, fecskék ellen is felhasználható vizuális madárriasztó.

  4 397 Ft
Mutat 1 - 24 / 24
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.