Egérírtószerek 

Felhasználásra kész háztartási, illetve ipari egérirtószerek. Kínálatunkban megtalálható egérmérgek típustól függően épületen belül, illetve kívül is alkalmazhatók. Csalétkek típusai: dercés, szemes, granulátum, préselt blokk, pép, extrudált, paraffinos kocka, korong. A nagy kiszerelésű mérgek beszerezése megrendelésre történik. Ha csütörtök délig berendeli, hétfőn tudjuk feladni Önnek. Kiszállítása keddenként történik.

Mutat 1 - 11 / 11
 • 1 300 Ft

  A PROTECT® rágcsálóirtó pép az ellenállhatatlanul vonzó, friss íz és illatanyagainak köszönhetően olyan helyeken is hatékonyan alkalmazható, ahol a rágcsálók számára elegendő alternatív táplálék áll a rendelkezésre. Bitrexet tartalmaz.

  1 300 Ft
 • 826 Ft

  A Kilrat Plus rágcsálóirtó granulátum olyan új összetételű termék, amely a patkányok és egerek által rendkívül kedvelt ízénél és korszerű brodifakum véralvadásgátló hatóanyagánál fogva lehetővé teszi az óvatos kártevők gyors és biztos kiirtását. A késleltetett hatása miatt a rágcsálók nem gyanakodnak, így az összes patkány és egér elpusztítható. A...

  826 Ft
 • 5 798 Ft

  Egerek és patkányok ellen használható, felhasználásra kész rágcsálóirtó csalétek ömlesztett (nem zacskózott) kiszerelésekben. Antikoaguláns hatóanyag tartalmú rágcsálóirtó granulátum, mely speciális új összetételének köszönhetően most még hatékonyabb. A granulátum mérsékelten időjárásálló, ugyanakkor a rágcsálók szívesen fogyasztják. Bitrexet tartalmaz....

  5 798 Ft
 • 23 584 Ft

  Kék színű, 25 gramm tömegű, paraffin tartalmú, hasáb alakúra extrudált csalétek, amely patkányok és egerek irtására alkalmas készítmény. Hatását véralvadásgátlás formájában egyszeri fogyasztás után, gyomorméregként fejti ki. A csalétek biztonságát fokozó Bitrexet tartalmaz.

  23 584 Ft
 • 1 075 Ft

  A RATATA rágcsálóirtó szer különösen hatékony, mert hatóanyaga a difenakum hosszú idő után jelenik meg újra a magyar piacon. Ennek köszönhetően a RATATA azokat a patkányokat is kíméletlenül elpusztítja, amelyek ellen a régóta forgalomban lévő első generációs hatóanyagok (pl. klórfacinon, kumatetralil) már hatástalanok. Bitrexet tartalmaz.

  1 075 Ft
 • 1 189 Ft

  A KILRAT difenakum hatóanyagú, késleltetett hatású, ezért teljes állományt irtó rágcsáló irtó szer.Használat: Az egyenkénti zacskós  pépes irtószert kibontás nélkül helyezzük a szerelvényekbe az irtóhelyen.

  1 189 Ft
 • 2 864 Ft

  Difenakum hatóanyag tartalmú, a mostani bromadiolonos szereknél hatékonyabb rágcsálóirtó csalétek. Házi egér, vándorpatkány, patkány irtására. A tasakok 10 gramm súlyúak.

  2 864 Ft
Mutat 1 - 11 / 11
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.