Kültéri szúnyogriasztók, szúnyogírók 

Hatékony kültéren alkalmazható szúnyogirtók, szúnyogcsapdák, hordozható szúnyogriasztók.
oldalanként
Mutat 1 - 30 / 31
 • 815 Ft

  Hatékony védelmet nyújt Önnek és családjának a kullanccsal és szúnyoggal fertőzött területeken való tartózkodás idejére.3 év alatti gyermekek védelmére is használható. Nem hagy foltot a ruhán, használat után azonnal hat.

  815 Ft
 • 3 734 Ft

  Igen hatékony bel- és kültéren is használható ultrahangos szúnyogriasztó készülék . Közvetlenül 220V-ba csatlakoztatható. A MOZZKITO ultrahangos riasztó készülék a hím szúnyog hangját imitálja, melynek hatására a nőstény szúnyogok elmenekülnek.( csak a megtermékenyített nőstény szúnyog csíp) Az ultrahang intenzitása a szúnyogriasztó készülék oldalán...

  3 734 Ft
 • 104 013 Ft

  A Fogmaster JR5330-20 hidegködképző elsősorban kisebb rovarirtási munkák elvégzésére alkalmas. Lakossági kiszerelésű! Csípőszúnyog és azok lárvái ellen, ULV módszerrel történő irtásra kifejlesztett készülék. A technika új módszere a kártevők elleni küzdelemben!

  104 013 Ft
 • 174 625 Ft

  PRO ULV 1035 hidegködképző generátor könnyű hordozhatósága és kezelhetősége egyszerű konstrukcióval és nagy sebességű légfúvással párosul. Lakossági kiszerelés, kisebb ködösítési munkálatok elvégézésének munkaeszköze. Kertészeti, állategészségügyi (pl. fertőtlenítés) és kártevőirtás céljából is használható.

  174 625 Ft
 • 182 563 Ft

  A TERMÉK ÁRAZÁS ALATT! ÉRDEKLŐDJÖN TELEFONON! A Flex-A-Lite 2600 hidegködképző generátor biztosítja a legszélesebb körű lehetőségeket hideg köd alkalmazására, előállítására. Felhasználható repülő és mászó rovarok ellen. Olyan területekre ajánlott, ahol nagy térfogat lefedésére van szükség.

  182 563 Ft
 • 31 750 Ft

  A piacon található a szúnyogriasztók és csapdák közül ez a készülék az egyik leghatékonyabb. Használható kertben, teraszon vagy akár kempingben is, csak hálózati áramforrást kell neki biztosítani. Használata rendkívül egyszerű. A szúnyogcsapda 1500 négyzetméteren belül hatásos. Kiváló ár/érték arány!

  31 750 Ft
 • 219 899 Ft

  A Mosquito Magnet hatékony megoldás a szúnyogok elleni védelemben, akár több ezer (2000-6000) négyzetméteren. A Mosquito Magnet kizárólag kültéri használatra alkalmas! A Mosquito Magnet célpontjai csak a vérszívó rovarok, szúnyogok! Emberre, méhekre, lepkékre, rovarokra, bogarakra és más állatokra, továbbá növényekre a gép nincs hatással!

  219 899 Ft
 • 701 Ft

  A spirál végét gyújtsa meg, majd fújja el a lángot úgy, hogy a spirál vége füstöljön. A felszálló füstnek rovarírtó és riasztó hatása van. Egy spirál több órán keresztül védelmet nyújt. A doboz tartalmazza a használathoz szükséges fémállványkát.

  701 Ft
 • 3 962 Ft

  Thermacell szúnyogriasztóhoz ővtok. - Könnyen lehet hordani a ThermaCELL szunyogriasztó készüléket. - Helyet biztosít pót patronnak és párnáknak - A készüléket fára, faágra, hajóra, hátizsákra vagy ővre lehet rögzíteni, a kézreálló szíjjal és csattal. - Nem kell a készüleket a tokból kivenni, ha patront vagy párnát cserélne ki.  

  3 962 Ft
 • 680 Ft

  Naponta többszöri használatra kifejlesztett rovarcsípés okozta bőrviszketést és feldagadást enyhítő gél, kellemes hűsítő érzést kelt és ápolja az irritált bőrt.

  680 Ft
 • 24 400 Ft

  Szúnyogriasztó patronnal szerelt kültéri LED lámpa, mely nagyjából 21 m2 terület védelmét képes ellátni. A terület nagyságától függően a készülék a bekapcsolástól számított 10-20 percen belül kezdi éreztetni hatását. Nagyon jól használható a szabadban, ahol enyhe a légmozgás, vagy teraszon, udvaron, kertben, de akár kempingben is.

  24 400 Ft
 • 16 700 Ft

  Elegáns kivitelű, leszúrható kerti fáklya mely nagyjából 21 m2 területen képes szúnyogriasztó hatás kifejtésére - emellett egy mécsesnek megfelelő fényerőt biztosít. A fáklya tartórúdja 1,8 méter magas, maga a fáklya pedig 4 db AAA ceruzaelemmel működik. A készülék a tartozék talp ráillesztésével asztalon is használható.

  16 700 Ft
 • 18 800 Ft

  Az összes ThermaCell készülékhez (hordozható készülékek, lámpás, fáklya) használható gazdaságos kiszerelésű utántöltő csomag. Egy palacknyi folyékony gáz 12 órán keresztül, egy lapocska 4 órán át használható (a MEGA csomag tartalma 10 palack + 30 lapocska).

  18 800 Ft
 • 279 400 Ft

  Propángáz palackról üzemeltethető szúnyogcsapda. A szúnyogoknak és muslicáknak kitűnő szaglásuk van és megtalálják az áldozatukat több mint 30 méter távolságból. Érzékelik a kibocsájtott széndioxidot a kilélegzésünkből illetve a testünk által kibocsátott hőt és illat (szag) anyagokat. Az szúnyog csapda leutánozza ezeket a csalogató jeleket és közel vonzza...

  279 400 Ft
 • 1 590 Ft

  Kültérre beltérre egyaránt ajánlott 3:1ben rovarirtó permet. Repülő és mászó rovarok ellen alkalmazható. 8 órás védelmet nyújt szúnyog és légy ellen, 3 hetes védelmet nyújt hangya és csótány ellen, Csótány, hangya, légy, szúnyog, vérkatica elleni készítmény!

  1 590 Ft
 • 450 Ft

  A csípőszúnyogok elleni egyéni védekezéshez hozzá tartozik az esővízgyűjtő tartályokban, kerti medencében tenyésző szúnyoglárvák fejlődésének megakadályozása is. Ezt granulátum vagy tabletta formájú szúnyoglárva-irtó szerek segítségével érhetjük el, melyek a lakosság részére is elérhetőek már.

  450 Ft
 • 2 888 Ft

  A Protect Bolha-és szúnyoglárvairtó permet zárt térben bolhalárvák fejlődésének, valamint szabadban és zárt térben, tenyésző vizekbe juttatva a szúnyoglárvák fejlődésének, illetve a bábok kifejlett csípő szúnyoggá történő átalakulásának a meggátlására alkalmas. A kifejlett szúnyogokra nincs hatással.

  2 888 Ft
 • 1 368 Ft

  A BiteFree szúnyog,-és kullancsriasztó roll on, mely egyedülálló a szúnyog-,és kullancsriasztás területén, mivel nincs hajtógáz, amit beszívnánk, és nem kell "hozzáérnünk" mindkét kezünkkel, mint a krémekhez, kendőkhöz, csupán a védendő területen lesz szúnyogriasztó, nem kell aggódni hogy véletlenül a szemünkbe kenjük stb.

  1 368 Ft
Mutat 1 - 30 / 31
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.