Biológiai légycsapda 

A biológiai légycsapdák a legyeket csalianyag segítségével a csapdába csalogatják, ahonnan már nem tudnak szabadulni és elpusztulnak. A légycsapdák hatékonysága nagyban függ a csalianyagtól. Kínálatunkban nagyon hatékony Red-Top, Natural Control, Bros légycsapdák, valamint légypapírok, légyirtók, légyfogó tekercsek is találhatók.

Mutat 1 - 14 / 14
 • 3 175 Ft

  Kültéri használatra javasolt légycsapda: kertek, udvarok, csűrök, szeméttárolók… légymentesítésére. A csapdában egy igen hatékony összetett hatású csalétket használunk, mely a legyeket, a házilegyet és  a döglegyet is magához vonzza, és csapdába ejti.

  3 175 Ft
 • 4 013 Ft

  - Red-Top légycsapda 3 literes - 100%-ban vegyszermentes A légycsapda hatékony védekezést biztosít a legyekkel szemben. Kültéri használata javasolt, de zárt térben is alkalmazható, amennyiben nem zavaró a jellegzetes illata.

  4 013 Ft
 • 4 032 Ft

  A Flybuster légycsapda egy rendkívül hatékony, szabadalommal védett, kipróbált, innovatív rendszer. Nem tartalmaz mérget, vagy környezetre, élővilágra ártalmas anyagokat. Hatóanyaga speciális összetételű. A csapda feltöltéskor azonnal hatásos, nincs szükség aktiválási időre. Ajánljuk állattartó helyekre, istállókhoz, tanyákra, sertéstelepekre, mindenütt...

  4 032 Ft
 • 2 108 Ft

  Pongo utántöltőpor a Red-Top légyfogóhoz 45 gr. Használati utasítás: Egy tasak Red-Top légyfogó csalétket szórjunk be a légycsapda műanyag zacskójába, öntsünk rá kb. 1 liter langyos vizet.

  2 108 Ft
 • 7 315 Ft

  A REDTOP Dél-Afrikában gyártott környezetbarát légyfogó rendszer. A 8 literes változatot mezőgazdasági használatra ajánljuk, hogy távol tartsa a legyeket az állatoktól. Pl. hodályokba, istállókba...

  7 315 Ft
 • 1 107 Ft

  A gyümölcslegyek (muslicák) elleni védekezés hatékony eszköze. Gyümölcslégy (muslica) befogására alkalmas írtószermentes csapda. Felhasználható gyümölcsök, élelmiszerek, italok környezetében, konyhákban, éttermekben, piacokon, pincészetekben, raktárakban.

  1 107 Ft
 • 1 315 Ft

  A BioStop darázs és légycsapda irtószermentes csalógató folyadékot és feromont tartalmaz. Ez biztosítja, hogy a rovarok már nagy távolságból is rátalálnak a csapdára.

  1 315 Ft
Mutat 1 - 14 / 14
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.