Sokunk félelme, hogy lakásunkba, garázsunkba, padlásunkba egerek, patkányok költöznek be.

Akkor sem kell kétségbe esni, ha a megelőzésről lemaradtunk és ezen kellemetlen és számos fertőzést is terjesztő rágcsálók már beköltöztek az általunk használt területekre, hiszen ez esetben is többféle megoldás létezik a riasztásukra, befogásukra, esetleges irtásukra.

Ezen oldalunkon a termékkínálatunkban megtalálható megoldások bemutatása, áttekintése a célunk segítve a leginkább megfelelő termékek kiválasztását.

Milyen megoldások közül válogathatunk?

  • Egérfogók, egércsapdák
    Az egerek elleni védekezésben adódhatnak olyan helyzetek, mikor az olyan megoldások, mint az ultrahangos riasztás, illetve az irtószerek használata nem megengedett, vagy épp nem hoz megfelelő eredményt. Ezeken a területeken tehetnek jó szolgálatot az egérfogók, egércsapdák.Ezen termékek lehetnek élve fogó egércsapdák, lecsapós, nyaktilós egérfogó eszközök, egérfogó ragasztók, ragasztós lapok, stb., de alapvetően két nagy csoportba oszthatóak aszerint, hogy a rágcsálókat élve ejtik csapdába, vagy úgymond véglegesen pontot tesznek az ügy végére.

    Kínálatunkban mind az állatbarát vásárlók, mind a kevésbé humánus módszert választó érdeklődők megtalálják a megfelelő módszert és eszközt az egér ellen folytatott harchoz.
  • Egérirtó szerek
    Felhasználásra kész háztartási, illetve ipari egérirtószerek. Kínálatunkban megtalálható egérmérgek típustól függően épületen belül, illetve kívül is alkalmazhatók. Termékkínálatunkban elérhető réágcsálóirtó csalétkek típusai: dercés, szemes, granulátum, préselt blokk, pép, extrudált, paraffinos kocka, korong.
  • Ultrahangos egérriasztók
    Ultrahangos készülékek beltérre és kültéri használatra.
  • Elektromagnetikus egérriasztók