Thermacell szúnyogriasztó 

A természet nemcsak pihenőhely, kirándulóhely vagy munkahely. Mindegy, hol tartózkodunk a szabadban, a zaklató bogarak, és szúnyogok gyorsan ránk találnak és elronthatják a szabadban tartózkodás örömét.

A Thermacell termékek nagy hatékonyságú védelmet biztosítanak mindenkinek, aki a természetben tartózkodik.

Több vizsgálat is bizonyítja, hogy a Thermacell termékek akár 98%-os hatékonyságú védelmet nyújtanak szúnyogok és más vérszívó bogarak ellen. 

Mutat 1 - 11 / 11
 • 24 400 Ft

  Szúnyogriasztó patronnal szerelt kültéri LED lámpa, mely nagyjából 21 m2 terület védelmét képes ellátni. A terület nagyságától függően a készülék a bekapcsolástól számított 10-20 percen belül kezdi éreztetni hatását. Nagyon jól használható a szabadban, ahol enyhe a légmozgás, vagy teraszon, udvaron, kertben, de akár kempingben is.

  24 400 Ft
 • 16 700 Ft

  Elegáns kivitelű, leszúrható kerti fáklya mely nagyjából 21 m2 területen képes szúnyogriasztó hatás kifejtésére - emellett egy mécsesnek megfelelő fényerőt biztosít. A fáklya tartórúdja 1,8 méter magas, maga a fáklya pedig 4 db AAA ceruzaelemmel működik. A készülék a tartozék talp ráillesztésével asztalon is használható.

  16 700 Ft
 • 18 800 Ft

  Az összes ThermaCell készülékhez (hordozható készülékek, lámpás, fáklya) használható gazdaságos kiszerelésű utántöltő csomag. Egy palacknyi folyékony gáz 12 órán keresztül, egy lapocska 4 órán át használható (a MEGA csomag tartalma 10 palack + 30 lapocska).

  18 800 Ft
 • 3 962 Ft

  Thermacell szúnyogriasztóhoz ővtok. - Könnyen lehet hordani a ThermaCELL szunyogriasztó készüléket. - Helyet biztosít pót patronnak és párnáknak - A készüléket fára, faágra, hajóra, hátizsákra vagy ővre lehet rögzíteni, a kézreálló szíjjal és csattal. - Nem kell a készüleket a tokból kivenni, ha patront vagy párnát cserélne ki.  

  3 962 Ft
 • 31 750 Ft

  A piacon található a szúnyogriasztók és csapdák közül ez a készülék az egyik leghatékonyabb. Használható kertben, teraszon vagy akár kempingben is, csak hálózati áramforrást kell neki biztosítani. Használata rendkívül egyszerű. A szúnyogcsapda 1500 négyzetméteren belül hatásos. Kiváló ár/érték arány!

  31 750 Ft
 • 279 400 Ft

  Propángáz palackról üzemeltethető szúnyogcsapda. A szúnyogoknak és muslicáknak kitűnő szaglásuk van és megtalálják az áldozatukat több mint 30 méter távolságból. Érzékelik a kibocsájtott széndioxidot a kilélegzésünkből illetve a testünk által kibocsátott hőt és illat (szag) anyagokat. Az szúnyog csapda leutánozza ezeket a csalogató jeleket és közel vonzza...

  279 400 Ft
 • 4 978 Ft

  A Rapid Action kapszulával fokozható az Amplecta AMT 100 szúnyogcsapda hatékonysága: az ember álltal kibocsátott illatanyagokra megtévesztésig hasonló illatanyag kombinációjával vonzza a szúnyogokat, harapós legyeket és egyéb rovarokat.

  4 978 Ft
Mutat 1 - 11 / 11
A jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használunk. Ennek a honlapnak a használatával Ön elfogadja a cookie-k használatára vonatkozó szabályzatunkat. Részletek Rendben

Információk

A rojaker.hu üzemeltetője a Rojaker Kft.